First Class Nutrition

Erreà Point Coast JES-sports is officiëel verdelen van First Class Nutrition producten.
Alle producten in het gamma zijn bij ons verkrijgbaar.

First Class Nutrition is het premium sportvoedingsmerk van Sportorders.

Sinds de introductie van First Class Nutrition in 2003, is het steeds de bedoeling geweest innovatieve producten te ontwikkelen die inspelen op de specifieke behoeften van sporters. Het gaat verder waar andere merken ophouden door het ontwikkelen van uiterst efficiënte voedingssuplementen die aan de hoogste Europese anti-dopingmaatstaven voldoen.

Omdat al de producten ontwikkeld en geproduceerd worden in beheer van Sportorders in gecertifieerde productiefaciliteiten, kan elke stap van het ontwerp, de productie, het testen en het distribueren volledig gecontroleerd worden waardoor de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd kunnen worden.

Oorspronkelijk spitsten de laboranten zich voornamelijk toe op de ontwikkeling van producten voor de fitnessector, maar de voorbije jaren werd er eveneens een revolutionaire reeks producten gelanceerd voor de duursporter.

The future in sports nutrition!

Alle producten zijn dopingvrij, geen enkel product afkomstig van Sportorders bevat grondstoffen die op de lijst van verboden producten van het World Anti-Doping Agency (WADA) voorkomen.

Omdat de meeste van de producten geproduceerd worden door Sportorders met de beste ingrediënten beschikbaar op de markt en het samenwerken met productiehuizen die onder GMP, EEC en HACCP norm werken, is het mogelijk u de beste supplementen op de markt aan te bieden. Sportorders kan daardoor niet alleen flexibel inspelen op de markt en scherpe verkoopprijzen hanteren, maar beheersen ook zelf de kwaliteit door zowel interne als externe controles.